KALENDER

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die reeds gepland staan. Meer details per activiteit zoals tijdstip en plaats van afspraak, te contacteren persoon, inschrijvingen en andere bijkomende info vind je steeds op de kalender die je persoonlijk ontvangt.


Zondag 31/12/2017                                 Werchter: Oudejaarsavond
Oudejaarsparty in De Wal in Werchter. Deze avond brengen we samen door in een feestelijke sfeer, lekker tafelen met muziek en ambiance.  Mocht je nog willen inschrijven kan dit uitzonderlijk nog tot 26/12/2017. Wil je het nieuwe jaar al dansend inzetten? Dan ben je nog steeds welkom vanaf 00u30. Inkom bedraagt €10 aan de kassa.

Vrijdag 05/01/2018                                 Aarschot: Gezellig samenzijn
Think staat garant voor een gezellige sfeer in een trendy en aangename omgeving!
Hier willen we tussen pot en pint een babbeltje doen.

Zaterdag 06/01/2018                               Boortmeerbeek: Movri
Let it swing and let it rock and roll, alleen of met danspartner.

Zondag 07/01/2018                                    Oostende: Lichtshow
Vandaag kunnen we in Oostende genieten van een uniek winterspektakel! Een feeërieke lichttunnel overkoepelt de Adolf Buylstraat en zorgt er vier keer per dag voor een spectaculaire lichtshow op muziek. Met maar liefst 232.500 lichtjes zal je je ogen en oren niet geloven. Maar eerst verkennen we een deeltje van deze mooie stad!

Vrijdag 12/01/2018                                      Mechelen: Gezellig samenzijn
Gezellig samenzijn en eventueel later op de avond cinema.

Zaterdag 13/01/2018                                    Hasselt: Umberto Tozzi
De inschrijvingen voor deze activiteit zijn reeds afgesloten.

Zaterdag 13/01/2018                                        Herselt: Frikadellentocht
Voor de 11de frikadellentocht heeft de parcoursmeester er weer een prachtige wandeling van gemaakt. Jullie doen de prachtige plekjes van de gemeente aan en wandelen in de mooie bossen en …

Zondag 14/01/2018                                          Aarschot:Optreden in de Knoet
Zin in een namiddag eigenzinnige , akoestische, in blues gefundeerde muziek? Big Dave en Jokke brengen een complexloze,pure vertolking van zwarte rootsmuziek. Van 17 tot 19 uur gratis (vrije gift)

Vrijdag 19/01/2018                                            Langdorp: Folkmuziek Snaarmaarwaar is een hedendaags folktrio, dat simpelweg nieuwe en oude folk combineert, van feestelijk tot introvert, zowel teder als rockend. Hun samenspel is compact, hun muziek to the point en hun visie hedendaags. De jonge Schot Ewan McLennan is een troubadour, een balladeer en een verteller zoals ze ze niet meer maken. Een zanger die zijn publiek beroert en een songwriter voor wie sociale rechtvaardigheid nog steeds een brandende kwestie is.

Zaterdag 20/01/2018                                          Aarschot:Etentje bij Ilse
Vandaag hebben Paul en André vrijaf. Het is Rita die in de potten roert en iets lekkers op tafel tovert.

Zondag 21/01/2018                                                Aarschot: Praatcafé
We heten onze proefleden en onze leden hartelijk welkom vanaf 14u30. We kunnen dan rustig elkaar wat leren kennen, de werking van onze vereniging uitleggen en een gezellig babbeltje doen. Nadien overlopen we de activiteiten van de volgende maand en kan je leuke ideeën aanbrengen voor de volgende maanden. Kom je wat later… geen probleem. Vraag even waar ’t Vervolg zit want boven de zaak is een zaaltje.

Vrijdag 26/01/2018                                                 Langdorp Kalendervoorbereiding
Een babbelavond waarbij iedereen welkom is met suggesties voor de opmaak van de volgende kalender. De avond gaat door in ’t Sant. Nadien kunnen we even gezellig babbelen, lachen, verhalen vertellen bij een lekker drankje.

Zaterdag  27/01/2018                                               Geel: t Galjoen
Vanavond kan je lekker als vanouds swingen. Alle dansers kunnen zich uitleven op de dansvloer. Ook niet-dansers zijn hartelijk welkom om alles goed in ’t oog te houden.

Zondag  28/01/2018                                                   Lubbeek: Wandeling:
Vandaag maken we een mooie wandeling van 8 à 9 km grotendeels door  een vrij onbekend maar mooi natuurgebied.

 VOORUITBLIKvooruitblik

Zaterdag 24 februari 2018                               Hasselt: La boheme
La Boheme is een vurig, tijdloos en onuitwisbaar verhaal van liefde tussen jonge kunstenaars in Parijs, en maakt aanspraak op de titel van ’s werelds populairste opera. Het heeft een wonderbare gave om een krachtige eerste indruk achter te laten en onopgemerkte schatten te onthullen na tientallen opvoeringen. O
m 18u worden we onthaald en omstreeks 18u30 start de opera.

Zaterdag 3 maart 2018                          Langdorp:Lentefeest en fuif
Dit jaar willen we ons lentefeest en fuif combineren: eerst lekker eten en daarna kan je je benen losgooien op de dansvloer. Wil je van alles meegenieten kan dit voor slechts €25 (fuif inbegrepen)
Inkom van de fuif: VVK €5 en aan de kassa €7.