KALENDER

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die reeds gepland staan. Meer details per activiteit zoals tijdstip en plaats van afspraak, te contacteren persoon, inschrijvingen en andere bijkomende info vind je steeds op de kalender die je persoonlijk ontvangt.


Vrijdag  02/03/2018                             Aarschot: Cinema
Samen gezellig een filmpje kijken. Welke film het wordt, kiezen we ter plaatse.

Zaterdag  03/03/2018                          Langdorp: Lentefeest + fuif
Vanavond gaan diegenen die ingeschreven zijn eerst hun buikjes vullen. Nadien gooien we samen onze benen los  op onze jaarlijkse fuif. Breng gerust vrienden, kennissen, familie mee naar de fuif. Iedereen welkom !

Zondag  04/03/2018                             rustdag
Na een drukke dag en lange nacht kunnen we languit nagenieten of bekomen met de beentjes omhoog.

Vrijdag  9/03/2018                                Heist o/d Berg: gezellig samenzijn
André wacht ons op deze avond in “Het derde bedrijf” aan het cultureel centrum Zwaneberg voor een gezellig babbeltje, een lekker drankje…

Zaterdag  10/03/2018                          Aarschot: Lichtstoet-carnaval
Door de Aarschotse straten trekt vanavond de carnavalstoet in de vorm van een lichtstoet rond. Deze was de afgelopen jaren zeker de moeite waard! Allen daarheen…

Zondag  11/03/2018                             Gijmel: wandeling
Vandaag gaan we eerst de Gijmel verkennen. Daarna  brengen we een bezoekje aan de tentoonstelling van Kunstenaars uit de streek. (inkom gratis!) Airbrush, aquarellen, houtsnijwerk, keramiek… teveel om op te noemen. Natuurlijk is er ook een gelegenheid om onze dorst te lessen.

Vrijdag  16/03/2018                            Herselt: toneel
Toneelstuk “Het wittebroodslijk” is een komische triller. Benieuwd wat er gaat gebeuren?

Zaterdag  17/03/2018                         Rotselaar: initiatie Line-dance
Het nichtje van Frans wil ons laten kennismaken met “line-dance”. Doe je graag mee?

Zondag  18/03/2018                            Aarschot : Praatcafe in La Contessa
We verwelkomen onze proefleden en onze leden vanaf 14u30. We kunnen dan rustig elkaar wat leren kennen, de werking van onze vereniging uitleggen en een gezellig babbeltje doen. Nadien overlopen we de activiteiten van de volgende maand en kan je leuke ideeën aanbrengen voor de volgende maanden. Kom je wat later… geen probleem. Vraag even waar ’t Vervolg zit want boven de zaak is een zaaltje.

Vrijdag  23/03/2018                          Tremelo:Bowling en kalendervoorbereiding
Voor ieder wat wils, tegen 9 km/uur of tegen 30 km/uur.  Af en toe worden de goten ook eens gekuist, of maken we komaf met alle kegels. Je kan kiezen of je 1, 2 of zelfs 3 spelletjes meespeelt. Ook niet bowlers zijn welkom om te supporteren en mee voor ambiance te zorgen

Zaterdag  24/03/2018                         Lier: Daguitstap
Lier, stad van Zimmertoren, begijnhof, schapenkoppen en zoveel meer… Wees erbij voor een dag Lierke plezierke… Samenkomen om 9u40 in station Aarschot of aansluiten om  10u15 aan het station Lier waar onze stadswandeling begint. ‘s Middag is er ​mogelijkheid tot het opeten van  zelf meegebrachte bokes of een soepje/broodje. tip: een Dréke van de goede koop = een lekkere dagsoep + een pistoléke met kaas voor 4 EURO. Na de middag: ​ ’t vervolg van de stadswandeling en vrije tijd in de stad…

Zondag  25/03/2018                            Hasselt : Schlagerfestival
Diegenen die hun kaarten reserveerden kunnen vandaag genieten van de muziek en de sfeer in Hasselt.

Zondag  25/03/2018                            Scherpenheuvel: Grashopperstocht
Wandelclub “De Grashoppers” stippelde weer een prachtig parcours uit. Bij de start bepalen we welke afstand wij doen. Trek je wandelschoenen maar aan en kom af.

Vrijdag  30/03/2018                             Sint Joris Winge: Etentje
De laatste vrijdag van de maand is het in de Gempemolen “de dag van de platte portemonnee”.Je hebt een 3-gangenmenu voor €25. Voorgerecht, hoofdschotel en dessert. Wat de pot ons schaft, zien we ter plaatse. Wie wil kan altijd à la carte bestellen

Zaterdag  31/03/2018                           Antwerpen : theater
Het verlovingsfeestje bij de familie Birling wordt ruw verstoord wanneer een inspecteur aanbelt. de inspecteur komt de familie enkele vragen stellen over de dood van een jong meisje. Ontmaskert de inspecteur hen één na één?

Zondag 01/04/2018                                Langdorp:Spirituele namiddag
De tijd is gekomen om de winter achter ons te laten en de deur van de lente te openen. allemaal mooie dingen die terug komen: de zon, de natuur, nieuw leven… Uitkijken naar wat de toekomst brengen zal.
Nieuwe vriendschappen, nieuwe liefdes, nieuwe relaties… een mysterieus iemand kan misschien een tip van de sluier oplichten. Ben je benieuwd naar wat jou te wachten staat…Schrijf je dan spoedig in op deze fijne namiddag. Opgelet de plaatsen zijn beperkt.

 

 

 VOORUITBLIKvooruitblik

Zondag 22 april 2018                                     Koninklijke serres en boottocht
De monumentale Koninklijke Serres van Laken openen de deuren voor het brede publiek. Een uitstekende reden voor een uitstap naar Brussel! We kunnen dit uitzonderlijk bezoek bovendien combineren met een ontspannende boottocht door Brussel en de Groene Gordel.

Zaterdag 28 april 2018:                             travestietenshow Boortmeerbeek
Dit jaar steekt de travestietenshow in een adembenemende nieuwe productieProductie “Movrissimo”  vol glitter, glamour, humor en magie… Een show die je gezien moet hebben. Diegenen die al mee gingen weten dat het de moeite waard is.

Vrijdag 13 april 2018:                                tropisch instituut Antwerpen
Kalipso wil vrijdagnamiddag een bezoekje brengen aan het tropisch instituut in Antwerpen.

Zaterdag 16 juni 2018:                              Werchter Boutique
Dit jaar is Bruno Mars, de headliner.  inkom € 89

van 26 juli tot 1 augustus 2018: reisje Duitsland
langsheen de romantische strasse, een toeristische route van zomaar eventjes 385km.