KALENDER

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die reeds gepland staan. Meer details per activiteit zoals tijdstip en plaats van afspraak, te contacteren persoon, inschrijvingen en andere bijkomende info vind je steeds op de kalender die je persoonlijk ontvangt.

Zondag  02/12/2018           Rummen tentoonstelling
Vandaag geven we onze ogen de kost op  een kunst- en hobbybeurs in de sporthal te Rummen.Er zijn tal van standen, zoals keramiek, sieraden, schilderkunst, beeldhouwkunst, ambachten, streekproducten. Inkom is gratis.

Vrijdag  07/12/2018            Aarschot: gezellig samenzijn
Daar het leuk vertoeven is in de  Ierse pub “Dubh-linn” komen we hier graag terug voor  een gezellige babbel, een lekker drankje…

Zaterdag  08/12/2018         Valkenburg: kerstmarkt
Kerstmarkt in Valkenburg met bezoek aan de 2 bekendste en grootste grotten!  In Valkenburg ziet, ruikt, hoort en proef je in alles Kerst.

Zondag  09/12/2018              Langdorp: Sinterklaastochtwandeling
Rond sinterklaas is er traditiegetrouw een wandeling in Langdorp. Francine neemt ons graag mee op pad voor de 5km. Wie wil kan ook 8km of 12 kim wandelen. Nadien kan men daar iets drinken of eten.

Zondag  09/12/2018              Aarschot: Optreden
Alex Verdi is het alter ego van Leander van het Groenewoud. Zijn culthit ‘Befkapoen’ sloeg her en der in Vlaanderen in als een bom, en T-shirts veroverden het straatbeeld. Met zijn laconieke kijk op de wereld trakteert hij je op hilarische levensliederen en meezingers.

Vrijdag  14/12/2018              Langdorp: Creatieve avond
Wie graag knutselt en creatief bezig is, is deze avond meer dan welkom. Samen zoeken we naar leuke tafeldecoraties en decoratie om de zaal van oudjaar op te fleuren. Thema van de oudejaarsavond is “fleurig en kleurig”.

Zaterdag  15/12/2018           Aarschot : La Contessa
We heten onze proefleden en onze leden hartelijk welkom vanaf 14u30. We kunnen dan rustig elkaar wat leren kennen, de werking van onze vereniging uitleggen en een gezellig babbeltje doen. Nadien overlopen we de activiteiten van de volgende maand en kan je leuke ideeën aanbrengen voor de volgende maanden. Kom je wat later… geen probleem. Vraag even waar ’t Vervolg zit want boven de zaak is een zaaltje.

Zondag  16/12/2018                Linden: Kerstconcert
Moi Kochani geeft een concert voor het goede doel. De opbrengsten van het concert schenken we aan het ADPKD fonds van de KU Leuven. Zowel bekende carols als moderne kerstnummers passeren de revue, kerstsfeer gegarandeerd.

Vrijdag  21/12/2018                 Westerlo: kerstmagie
De Elfenkok roert hevig in zijn potten en pannen, de elfjes pakken nog snel alle cadeautjes in want de kinderen kijken al uit naar de kerstdagen. Net zoals de Groene Kerstman en zijn helpers! Jammer genoeg willen zij van Kerst een foute boel maken. Wat staat er ons nu allemaal te wachten?

Zaterdag  22/12/2018                Leuven: Kerstmarkt
We blijven de kerstsfeer opsnuiven en deze keer trekken we naar Leuven. Op het Ladeuzeplein en het vernieuwde Herbert Hooverplein staan fraai versierde kraampjes met ontelbaar mooie spulletjes. We maken uiteraard ook tijd om te genieten van een jeneverke of een warme chocomelk.

Zondag  23/12/2018                   Aarschot: Gezellig samen zijn
Vandaag gaan we  genieten van een lekker drankje in het bruine café aan zéér democratische prijzen en een babbeltje natuurlijk. Gelieve te verwittigen als je komt.

Vrijdag  28/12/2018                  Aarschot: Den Abricot
Gezellige babbel bij een lekker drankje met hedendaagse muziek op de achtergrond. Misschien wagen we ons ook eens aan een partijtje snooker of biljart…Kruip niet in uwe zetel, maar kom gerust af !

Zaterdag  29/12/2018               Herselt: Kerstkroeg
De kerstkroeg van Herselt, opgesteld op de parking naast de kerk, is, met zijn gezellige originele inrichting, zonder twijfel een bezoekje waard. Opbrengst gaat steeds naar goede doelen, waarover info in het inkomsas. Enthousiaste vrijwilligers zorgen ieder jaar weer voor verse dagsoep en verse cake…

Zaterdag  29/12/2018                Aarschot: Winterfeest
WINTERRUMBLE ISM ROOTSTOWN! Gezellige winter-optredens in de Wintertent. Een avondje genieten!

Zondag  30/12/2018                  Diest: Kerststallententoonstelling
Deze namiddag gaan we een kijkje nemen naar de verschillende kerststallen die we kunnen bekijken in de Allerheiligenkapel te Diest.

Maandag  31/12/2018              Werchter: oudjaar
Oudejaarsparty georganiseerd door ’t Vervolg. Deze avond brengen we samen door in een feestelijke sfeer, lekker tafelen met muziek en ambiance.  Dit jaar mogen ook vrienden, kennissen… mee komen feesten

  VOORUITBLIKvooruitblik

 Vrijdag 15/03/209
Barbara Dex en Gunther Verspecht Dollymentary: The Tennessee Waltz

Vrijdag 5/04/2019
MANdolinMAN invites Liliane Saint-Pierre, Jan DE Smet en Herr Seele :Bazaar Bizar

Vrijdag 4/10/2019
The Great Pretenders