KALENDER

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die reeds gepland staan. Meer details per activiteit zoals tijdstip en plaats van afspraak, te contacteren persoon, inschrijvingen en andere bijkomende info vind je steeds op de kalender die je persoonlijk ontvangt.

Zaterdag  30/03/2019              Herselt: toneel
Boter bij de vis is een klucht van Michael Cooney.

Zondag  31/03/2019                  Aarschot: Bruin café
Een namiddagje niks doen. Lekker rustig keuvelen over koetjes en kalfjes met een lekkere gasthuisthee of een ander drankje. (dranken aan democratische prijzen!)

 April 

Vrijdag  05/04/2019                   Westerlo : MANdolinMAN
België’s enige mandolinekwartet, MANdolinMAN , brengt voor ‘BAZAAR BIZAR’ drie artiesten van verschillende pluimage mee: Jan De Smet (De Nieuwe Snaar), Liliane Saint-Pierre (Soldiers of Love) en Herr Seele (zichzelf). Onder het moto ‘Les extrêmes se touchente zorgen ze ongetwijfeld voor een originele muziekrevue met songs uit zowat alle hoeken van de wereld.

Zaterdag  06/04/2019                  Langdorp: Spirituele namiddag
Vorig jaar hadden we voorgesteld om een jaartje later nog eens terug te komen en terug te blikken wat de kaarten ons vertelden. Zijn er dingen uitgekomen of niet?Benieuwd wat de kaarten jou willen vertellen?Of liever gewoon samen een gezellige namiddag doorbrengen, dat kan allemaal.

Zondag  07/04/2019                      Hakendover: Taartenwandeling
Hakendover bekend voor zijn paardenprocessie maar er is nog zoveel meer. We wandelen langs enkele minder bekende pareltjes. Dus een gezonde ontspanning en nog wat geschiedenis en cultuur er gratis bij.

Vrijdag  12/04/2019                       Aarschot: Cinema Wie het rustig wil houden en graag een filmpje meepikt, kan komen genieten van een mooie film op een groot scherm. We kiezen ter plaatse welke film het wordt.

Zaterdag  13/04/2019                     Ourodenberg: Toneel
Het  vrij Ourodenbergs toneel presenteert ons vandaag Ma, pa en de bruid. Een komedie geschreven door Ruud De Ridder.

Zondag  14/04/2019                         Aarschot: Wandeling
Natuurpunt organiseert vandaag een wandeling ‘Van bakker naar akker’. Zo willen ze een link leggen tussen natuur en cultureel erfgoed. Op deze wandeling gaan we even terug in de tijd en gaan we zelf ervaren hoe vroeger brood op de plank kwam. Samen zullen we eerst ontdekken hoe het brood gekneed wordt enz.… Daarna vertrekken we voor een wandeling door de Demervallei in het natuurgebied “Achter Schoonhoven”. Na de wandeling zal een lekkere, ovenverse boterham met kaas, heerlijk smaken.

Vrijdag  19/04/2019                           Boortmeerbeek: Foute disco-party
Een foute disco-party in de Movri! Deuren openen om 21uur. De inkom bedraagt €5 (eerste consumptie inbegrepen )

Zaterdag  20/04/2019                       Aarschot: Fietstocht
We willen vandaag voor de eerste keer een fietstochtje van +/-  30 km doen.We fietsen vooral langs landelijke wegen en maken een tussenstop om onze dorst te lessen.  We fietsen als groep en passen ons tempo aan.

Zondag  21/04/2019                            Langdorp: Paaswandeling
Deze namiddag willen we even ronddwalen in Langdorp.

Vrijdag  26/04/2019                           Langdorp: Gezellig samenzijn
Vandaag trekken we naar de bekende toffe Ierse pub “Dubh-linn” voor een gezellige babbel…

Zaterdag  27/04/2019                         Boortmeerbeek: travestietenshow
Movri presenteert met trots haar nieuwste travestierevue. Deze revue is een wervelende show en elk jaar totaal anders. Zeker de moeite waard!

Zondag  28/04/2019                            Aarschot : La Contessa
We heten onze proefleden en onze leden hartelijk welkom vanaf 14u30. We kunnen dan rustig elkaar wat leren kennen, de werking van onze vereniging uitleggen en een gezellig babbeltje doen. Nadien overlopen we de activiteiten van de volgende maand en kan je leuke ideeën aanbrengen voor de volgende maanden. Kom je wat later… geen probleem. Vraag even waar ’t Vervolg zit want boven de zaak is een zaaltje.

  VOORUITBLIKvooruitblik

Zondag 12 mei 2019: jaarlijkse ontbijtwandeling
Eerst gaan we lekker ontbijten en daarna een gezellige wandeling. Fred en Gaby zijn reeds een fijne wandeling aan het uitstippelen.

Vrijdag 4/10/2019
The Great Pretenders