KALENDER

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die reeds gepland staan. Meer details per activiteit zoals tijdstip en plaats van afspraak, te contacteren persoon, inschrijvingen en andere bijkomende info vind je steeds op de kalender die je persoonlijk ontvangt.

Vrijdag  05/10/2018               Demo: Mylène-home
Zin in een demo-avondje? Wel Rita P. nodigt ons uit op een demo “Mylène-home ” met textiel en wasproducten vanaf 19u00. Zonder aankoopverplichting.

Zaterdag  06/10/2018            Langdorp: Duitse avond
Vandaag willen we jou graag uitnodigen op onze Duitse avond om 18.30 uur.We wanen ons terug even in de Romantische Strasse met zijn kastelen en Duitse specialiteiten. Aangepaste kleding of accessoire mag. We vullen de avond met heel wat verhalen en foto’s!

Zondag  07/10/2018               De Panne: wandeldag
Het is weer zo ver. Vele wandelaars komen naar de wandeldag in De Panne. De Panne is  gekend voor zijn breed strand en prachtige natuurgebieden. Een uniek decor voor de mooiste wandelingen. Trek alvast je wandelschoenen aan. Breng zeker een vast een picknick mee voor ’s middags

Vrijdag  12/10/2018                Zichem: Optreden
Living 29 presenteert vandaag de One Time Blues Band in de Hemel in Zichem. Kaarten in voorverkoop kosten €8

Zaterdag  13/10/2018             Rotselaar: wandeling
Vandaag wandelen we vooral over landelijke wegen. .Er is een rustpost in de parochiezaal van Holsbeek waar er een natje en een droogje kan genuttigd worden , evenals in het Montfortcollege.

Vrijdag  19/10/2018                 Aarschot: Den Abricot
Gezellig samen een babbeltje doen tussen pot en pint. Het weekend rustig inzetten in een gezellig en trendy kader. Welkom in Den Abricot !

Zaterdag  20/10/2018              Aarschot : La Contessa
We verwelkomen onze proefleden en onze leden hartelijk welkom vanaf 14u30. We kunnen dan rustig elkaar wat leren kennen, de werking van onze vereniging uitleggen en een gezellig babbeltje doen. Nadien overlopen we de activiteiten van de volgende maand en kan je leuke ideeën aanbrengen voor de volgende maanden. Kom je wat later… geen probleem. Vraag even waar ’t Vervolg zit want boven de zaak is een zaaltje.

Zondag  21/10/2018                  Herselt: limoncellowandeling
Hertberg is een gebied van bos en natuur, gelegen in een regio waar drie provincies mekaar raken. Het natuurdomein is naast een bron van plezier en ontspanning voor de vele gebruikers ook een haven van rust en kalmte voor de natuurlijke bewoners. Als versnapering tussendoor is er heerlijke zelfgemaakte limoncello.

Vrijdag  26/10/2018                   Aarschot: Contessa’s Wintershow
De changing Ladies geven vandaag weer het beste van hunzelf. Ze vergasten ons ook nog op enkele live optredens van verschillende zangers. Prijs voor onze leden indien ze reserveren via ons €23 inclusief koude en warme hapjes. Nadien is er mogelijkheid om te dansen.

Zaterdag  27/10/2018                  Rotselaar: initiatie Line-dance
Een nichtje van één van onze leden wil ons nog een avondje laten kennismaken met “line-dance”. Doe je graag mee? €2 inschrijving, drank aan democratische prijzen. Ook niet dansers zijn welkom om te genieten van een gezellig samenzijn.

Zondag  28/10/2018                     Gijmel: Pannekoekenwandeling
Vandaag trekken we onze wandelschoenen aan om een stukje van de Gijmelse bossen te verkennen. Nadien worden we verwend met pannenkoeken met koffie, thee of water. Een bijdrage van €3 ter plaatse te betalen. (max 16 pers)

  VOORUITBLIKvooruitblik

 

Zaterdag 24 november 2018: Night of the proms in sportpaleis
Pieter Embrechts is dit jaar onze presentator. Hij heeft heel wat topartiesten in petto o.a. Suzanne Vega, Milow

Maandag 31 december 2018 is het weer zover! Oudejaarsparty georganiseerd door ’t Vervolg in De Wal in Werchter. Deze avond brengen we samen door in een feestelijke sfeer, lekker tafelen met muziek en ambiance.  Dit jaar mogen ook vrienden, kennissen… mee komen feesten. Afspraak: Parochiezaal De Wal, Walstraat 58 in Werchter.
Prijs: €51 indien je inschrijft voor 01/12/2018.
Schrijf je in  tussen 02/12 en 17/12 dan betaal je €61.
Mensen die alleen het dansgedeelte willen meemaken zijn welkom vanaf 00u30 (inkom €10).
Afspraak: Parochiezaal De Wal, Walstraat 58 in Werchter.