KALENDER

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die reeds gepland staan. Meer details per activiteit zoals tijdstip en plaats van afspraak, te contacteren persoon, inschrijvingen en andere bijkomende info vind je steeds op de kalender die je persoonlijk ontvangt.

Vrijdag  07/01/2022
Een gezellig avondje napraten over de voorbije feestdagen in ’t Kapelhof in Rillaar.

Zondag  09/01/2022 : GEANNULEERD             
Voor het 20-jarig bestaan van de vereniging komen we samen in zaal Ter Klasse. Ivo Hermans van ‘De Koerier van Navarra’ komt voor ons ‘live’ een paella maken in een reuzenpan op een reuzenvuur. Tijdens de gratis kookdemonstratie vertelt hij het verhaal van dit gerecht.

Zaterdag  15/01/2022 : GEANNULEERD
Voor een gezellige bowlingavond spreken we af in Herselt.

Zaterdag  22/01/2022
Guy neemt ons mee voor de Demerbroekenwandeling (vlak en grotendeels onverhard) van 6,5 km in Zichem. De Demerbroeken vormen een uitgestrekte brok natuur in de brede vallei van de Demer, tussen Testelt, Zichem, Averbode en Diest. Op  ons pad komen we onder meer de Maagdentoren tegen en we  gaan achter het ontmoetingscentrum ‘De Hemmekes’ aan boord van een authentieke, handgemaakte platboot uit de 19de eeuw. Wil je wandelen in de achtertuin van Ernest Claes? Kom dan zéker!

Zaterdag  29/01/2022
Vanavond spreken we af in bar Abricot in Aarschot. Abricot is een cocktailbar, brasserie, pool- en snookerhal in hartje Aarschot. Wil je genieten van een gezellig avondje bijpraten in een gemoedelijke sfeer?

Zondag  30/01/2022
Praatcafé in het bruine café in Aarschot. De kalender van februari wordt toegelicht. Misschien heb jij wat ideeën voor de kalender van de maand maart? Kom dan zéker!

Jammer genoeg hebben we reeds een aantal activiteiten moeten annuleren omwille van de Covid maatregels .

  Verbondenheid - tips voor diepere relaties | Innerlijke Focus