KALENDER

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die reeds gepland staan. Meer details per activiteit zoals tijdstip en plaats van afspraak, te contacteren persoon, inschrijvingen en andere bijkomende info vind je steeds op de kalender die je persoonlijk ontvangt.

Stilaan starten we terug onze activiteiten op!

Zaterdag 13 juni: wandeling Schaffen
W neemt ons vandaag mee voor een tochtje van +/-10 km. Stevige wandelschoenen is aangeraden! Max 10 pers. Gelieve dus op voorhand te verwittigen als je mee gaat wandelen.

Zondag 14 juni: wandeling Grootlo
G heeft voor ons een wandeltocht van ongeveer 6 km in de pipeline zitten. Dus trek je wandelschoenen maar aan. Ze geven droog weer, dus regenkledij is niet nodig. Na de wandeling is er mogelijkheid om iets te drinken of te eten.

Zaterdag 20 juni: fietstocht Aarschot
Vandaag kunnen we vertrekken voor een fietstochtje van +/- 25 km. We vertrekken aan fietsenzaak ‘Velo’,naast het station in Aarschot. Hier is er een mogelijkheid om een fiets te huren. Achteraf mogelijkheid om iets te eten/drinken.

Zondag 28 juni: bezoek tuin Griet’s Heeren in Nieuwrode
Vind jij het ook zo leuk om een kijkje te nemen in tuintjes? Laat dit dan zo snel mogelijk weten zodat wij kunnen reserveren (voor 17 juni). De tuin kan maar een beperkt aantal bezoekers toelaten. Ook hier wordt rekening gehouden met social distance en vraagt men om een mondmasker te dragen. Het is een romantische tuin met Engelse borders en meer dan 700 vaste planten, groentetuin, kruidenvakken en waterpartijen. Toegangsprijs €2.

 

VOORUITBLIK                                    vooruitblik