KALENDER

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die reeds gepland staan. Meer details per activiteit zoals tijdstip en plaats van afspraak, te contacteren persoon, inschrijvingen en andere bijkomende info vind je steeds op de kalender die je persoonlijk ontvangt.


Zaterdag  02/06/2018                    Aarschot: fietstochtje
Een rustige,  gezellige fietstocht, doenbaar voor iedereen. We fietsen +/- 25 km Wie wil kan ter plaatse een fiets huren aan €10,00/dag. Zelf te reserveren.Wat breng je mee: fluohesje, fiets die in orde is, eventueel drankje/hapje voor onderweg, kleingeld… Onderweg is er een stopplaats met mogelijkheid om iets te drinken of te eten.

Zondag  03/06/2018                        Blauberg: wandeling
Men stippelde voor ons weer een prachtige wandeling uit. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een wandeling van 10 km of 5 km. Ga je voor de 5 km zeg dit even bij inschrijving.

Vrijdag  08/06/2018                         Tielt Winge: drankje en knabbeltje
Eerst kunnen we genieten van een drankje en een knabbeltje in de Bistro&lounge Scusa, parkeren is mogelijk aan het kerkplein.  Voor de liefhebbers gaan we nadien dansen en swingen in De Kroon. Ook niet dansers welkom voor een gezellig uitje.

Zaterdag  09/06/2018                         Langdorp: Verrassingsetentje
Wie houdt van lekker eten en verrassingen kan deze activiteit niet aan zich voorbij laten gaan. (Morgen is het zelfs een speciale dag) Inschrijven doe je door voor 1/6/2018  €15 te storten op rekening van ’t Vervolg.

Zondag  10/06/2018                               Haacht: wandeling
Men neemt ons vandaag mee op een mooie wandeling in Haacht. We kiezen ter plekke hoeveel km we doen. Trek dus maar je wandelschoenen aan en kom mee.

Vrijdag  15/06/2018                                 Wolfsdonk: gezellig samenzijn
Vandaag trekken we naar de bekende toffe Ierse pub “Dubh-linn” voor een gezellige babbel…Wie heeft er leuke ideetjes voor de zomervakantie ?  Hou ze niet voor jou maar breng ze mee.

Zaterdag  16/06/2018                                Antwerpen: Tribute Queen
I Want To Break Free, ‘We Will Rock You’ en ‘We Are The Champions’ zijn slechts enkele hits die Queen, samen met hun frontman Freddie Mercury, de wereld heeft geschonken. De succesvolle theatershow ‘I Want To Break Free’ geeft ons de kans om de sfeer en de energie van een “Queen show” mee te maken. Deze inschrijvingen zijn reeds afgesloten.

Zondag  17/06/2018                                       Praatcafe: La Contessa
We heten onze proefleden en onze leden hartelijk welkom vanaf 14u30. We kunnen dan rustig elkaar wat leren kennen, de werking van onze vereniging uitleggen en een gezellig babbeltje doen. Nadien overlopen we de activiteiten van de volgende maand en kan je leuke ideeën aanbrengen voor de volgende maanden. Kom je wat later… geen probleem. Vraag even waar ’t Vervolg zit want boven de zaak is een zaaltje.

Vrijdag  22/06/2018                                         Rillaar: concert in kerkgebouw
Deze avond viert Rillaar het 150 jarig bestaan van de Sint Niklaaskerk.
Om 19u45 is er een orgelconcert en om 20u30 concert Moi Kochani . Een meisjeskoor (ex zangeressen van Scala) dat op een sfeervolle manier bekende liederen zingt “a capella”.

Zaterdag  23/06/2018                                      Boortmeerbeek: Movri
Ga mee je benen losgooien op de dansvloer of geniet van een drankje bij leuke muziek. Slow, disco, quickstep, wals…  het kan er allemaal. Wie niet graag een hele avond recht staat, komt best  tijdig naar ginder.

Zondag  24/06/2018                                         Zoutleeuw:  Het Vinne
In Zoutleeuw ligt het provinciedomein en natuurgebied Het Vinne. Je kan er je hart ophalen tijdens de wandeling. In de omgeving van het meer vind je een afwisseling van open landschap en inheems bos.

Vrijdag  29/06/2018                                        Tremelo: De pink
Vanavond gaan we onze dorst lessen tijdens een gezellig babbeltje met oldies muziek als extra gezelschap.

Zaterdag 30/06/2018                                       Mechelen: Zomerzottekes wandeling  Zelf op pad door het park, op zoek naar de zotste zomerplanten! De warme zon tovert bloemen van allerlei pluimage tevoorschijn. Op deze wandeling maak je kennis met 9 verschillende zeldzame planten die in het park groeien. Benieuwd of je ons zomerzotteke ontdekt.

Zondag  01/07/2018                                         Langdorp: knutselnamiddag braderij
Deze namiddag bundelen we onze krachten en maken reeds enkele dingen klaar voor het standje van ’t Vervolg op de braderij.                             

 

 VOORUITBLIKvooruitblik

Zaterdag 14 juli 2018                             Aarschot: Barbecue
Je kan genieten van een lekker aperitiefje, een verzorgde barbecue en afsluiten met een dessertje