KALENDER

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die reeds gepland staan. Meer details per activiteit zoals tijdstip en plaats van afspraak, te contacteren persoon, inschrijvingen en andere bijkomende info vind je steeds op de kalender die je persoonlijk ontvangt.

 Zaterdag  02/02/2019                  Haacht: Toneel
Vandaag gaan we naar het toneel in Haacht. Het stuk noemt “t is nu het moment niet”

Zondag  03/02/2019                      Tremelo: Jeneverwandeling
De jeneverwandeling (+/- 7km) is een jaarlijks terugkerende activiteit. Ook dit jaar kan je op eigen tempo langs een bewegwijzerd parcours over mooie en rustige wegen wandelen. Je proeft vijf jenevers; één bij het vertrek, drie onderweg en één bij de terugkeer, Jenever is niet aan jou besteed? Geen nood! Er wordt ook koffie (In de kantine en op één stop) … geserveerd

Vrijdag  08/02/2019                          Aarschot: Cinema
Samen gezellig een filmpje kijken. Welke film het wordt, kiezen we ter plaatse.

Zaterdag  09/02/2019                      Gijmel: Gedichtenavond
Deze avond een leuke, gezellige avond. Een gedichtenavond!
Iedereen brengt zijn mooiste of intiemste gedicht mee. Het wordt voorgelezen, samen bespreken we dit  of babbelen we er even over met een drankje.

Zondag  10/02/2019                          Aarschot: Optreden in De loods
Neema deint op zeeën van jazz, gospel, blues en folk. Een stem, nu eens breekbaar dan weer bluesy, en een toetsenist met het hart op het klavier. Inkom: vrije gift.

Vrijdag  15/02/2019                         Tessenderlo: Schelmentocht
Deze avond kunnen we op stap met een gids. Hij neemt ons mee voor een tocht van +/- 5km en vertelt ons iets meer over “Schelmen” van vroeger. Tijdens de tocht worden we vergast op 5 vertoningen waar de acteurs Schelmen van vroeger terug tot leven brengen.

Zaterdag  16/02/2019                      Rotselaar: Valentijnsavond
Vandaag willen we jullie lekker verwennen met een lekker 3-gangendineetje. Simpel maar met veel liefde bereid.   Leuke babbels en alvast veel gezelligheid en…

Zondag  17/02/2019                          Aarschot: Classy sundays
Clara Evens stampte een klein kamermuziekfestival uit de grond in de stad waar ze opgegroeid is.
Wat een talent!  Classy Sundays: het is klassieke muziek, het is Classy en stijlvol, maar het is ook zondag: warm, gezellig en ontspannend

Vrijdag  22/02/2019                          Sint-Joris-Winge : Etentje
De laatste vrijdag van de maand organiseert de Gempemolen de avond van de platte portemonnee. Je kan genieten van een 3-gangenmenu aan € 30 pp, drank niet inbegrepen en dit in een gezellig kader. Er is voldoende parking aan de zaak.

Zaterdag  23/02/2019                        Herselt: Bowling
We gaan nog eens rustig rollen en bollen met de bowlingballen.
Ook supporters zijn welkom!

Zondag  24/02/2019                           Aarschot : La Contessa
We heten onze proefleden en onze leden hartelijk welkom vanaf 14u30. We kunnen dan rustig elkaar wat leren kennen, de werking van onze vereniging uitleggen en een gezellig babbeltje doen. Nadien overlopen we de activiteiten van de volgende maand en kan je leuke ideeën aanbrengen voor de volgende maanden. Kom je wat later… geen probleem. Vraag even waar ’t Vervolg zit want boven de zaak is een zaaltje.

 

  VOORUITBLIKvooruitblik

Zaterdag 02/03/2019:                Langdorp: Lentefeest en fuif
Dit jaar willen we ons lentefeest en fuif combineren: eerst lekker eten en daarna kan je je benen losgooien op de dansvloer. Wil je van alles meegenieten kan dit door slechts €25 (fuif inbegrepen) te storten op rekening van ’t Vervolg voor 14/2/2019. Enkel inkom van de fuif: VVK €5 en aan de kassa €7. Iedereen is van harte welkom!

Vrijdag 15/03/209
Barbara Dex en Gunther Verspecht Dollymentary: The Tennessee Waltz

Vrijdag 5/04/2019
MANdolinMAN invites Liliane Saint-Pierre, Jan DE Smet en Herr Seele :Bazaar Bizar

Vrijdag 4/10/2019
The Great Pretenders