KALENDER

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die reeds gepland staan. Meer details per activiteit zoals tijdstip en plaats van afspraak, te contacteren persoon, inschrijvingen en andere bijkomende info vind je steeds op de kalender die je persoonlijk ontvangt.

Vrijdag  24/05/2019                                        Baal: etentje
Wie gaat er mee gezellig genieten van een lekker etentje in het Kapittel ? https://hetkapittel.be 

Zaterdag  25/05/2019                                     Geel : t Galjoen
Vanavond kan je lekker als vanouds swingen. Alle dansers kunnen zich even uitleven op de dansvloer. Ook niet-dansers zijn hartelijk welkom om alles goed in ’t oog te houden.

Zondag  26/05/2019                                        Herselt: Hertbergwandeling
Vorig jaar waren we in het gebied HERTBERG. We keren er nu terug voor een totaal andere begeleide wandeling naar de andere kant van dit “prinsheerlijke” gebied… We maken al wandelend een reis, zoektocht  naar elementen uit het verre verleden tot het heden… Wie wenst kan en mag het kind in zich zomaar loslaten. Ga je mee op ontdekking in dit kindvriendelijk gebied? Er zijn meerdere tussenstops met info en weetjes … Zowel voor als na de wandeling kan je hier iets nuttigen/toilet bezoeken… nagenieten…

Vrijdag  31/05/2019                                                         Aarschot:  Harte troef
Samen gezellig op het terras van Harte troef. Genieten van een drankje, een babbeltje,…

Zaterdag  01/06/2019                                Aarschot: Fietstocht Damiaanroute
Vandaag een rustig fietstochtje.  We fietsen langs kleine wegen aan een rustig tempo.

Zondag  02/06/2019                                        Aarschot: gegidste wandeling
Vanuit de kerktoren kunnen we de molens van de Hertog aanschouwen. Na het bezoek aan de beiaard gaan we via de Raskinkade naar de ’s Hertogenmolens. Het boeiende verhaal van vroeger tot nu, van graan tot bed, wordt duidelijk tijdens een bezoekje binnen en buiten.

Zaterdag  08/06/2019                                       Leuven: Wereldfeest
Anne neemt ons mee naar het wereldfeest in Leuven. Je kan genieten van een verrassend en gevarieerd muziekprogramma met o.a. Gaye Su Akyol, Babylon trio , black Flower, Eme… Daarnaast kan je meedoen aan leuke workshops, genieten van lekker eten…

Zondag  09/06/2019                                         Aarschot: Classy Sundays op locatie
Clara Evens brengt voor ons klassieke muziek op een Clasy en stijlvolle manier. Nestel je in je stoel (zelf mee te brengen) in het unieke kader van het stadspark en geniet. (gratis)

Vrijdag  14/06/2019                                                        Langdorp: Gezellig samenzijn
Daar het leuk vertoeven is in de  Ierse pub “Dubh-linn” komen we hier graag terug voor  een gezellige babbel, een lekker drankje.

Zondag  16/06/2019                                         Lommel: Levende beelden
Lommel wordt vandaag omgetoverd tot de meest beeldige plek. Het stadscentrum vormt het decor van een succesvol internationaal Levende Beeldenfestival. Geniet van klassieke ‘stilstaande’ beelden, bijzondere interactieve beeldenacts, knotsgekke straatartiesten, verbazingwekkende steltenlopers, fantasievolle kinderbeelden, mobiele en muzikale randanimatie.

Vrijdag  21/06/2019                                                        Houtvenne: avondwandeling   Vandaag een rustige avondwandeling in Houtvenne.

Zaterdag  22/06/2019                                                    Baal: Petanque
Vandaag willen we eens in een rustige, bosrijke omgeving in Parkheide gaan petanque spelen.Website: http://www.parkheide.be Er is mogelijkheid om dichtbij te parkeren.

Zondag  23/06/2019                                            Aarschot : Praatcafe in La Contessa
We heten onze proefleden en onze leden hartelijk welkom vanaf 14u30. We kunnen dan rustig elkaar wat leren kennen, de werking van onze vereniging uitleggen en een gezellig babbeltje doen. Nadien overlopen we de activiteiten van de volgende maand en kan je leuke ideeën aanbrengen voor de volgende maanden. Kom je wat later… geen probleem. Vraag even waar ’t Vervolg zit want boven de zaak is een zaaltje.

Vrijdag  28/06/2019                                                        Langdorp: Gezellig samenzijn
Steeds een gezellig avondje in de bekende toffe Ierse pub “Dubh-linn” .

Zaterdag  29/06/2019                                                    Langdorp: knutselnamiddag braderie
Deze namiddag bundelen we onze krachten en maken reeds enkele dingen klaar voor het standje van ’t Vervolg op de braderie van 6 juli.                         

Zondag  30/06/2019                                                        Gelrode; wandeling
Ilse stippelde voor ons een wandeling uit in de omgeving van de Moedermeule

 

  VOORUITBLIK                                    vooruitblik

Zaterdag 13 juli 2019 vindt onze jaarlijkse barbecue weer plaats in Langdorp. Wil je er bij zijn genieten van een lekker aperitiefje, een verzorgde barbecue en afsluiten met een dessertje ? Schrijf je dan in door voor 28 juni 2019 het juiste bedrag te storten op de rekening van ’t Vervolg leden betalen €19 proefleden en oud-leden  €23

Zondag 28 juli 2019  : uitstap Borgloon
In de voormiddag (10.00 uur) bezoeken we de stroopfabriek met een gids en in de namiddag bezoeken we het stadje Borgloon zelf.

Vrijdag 9 augustus 2019 willen we met de bus van Toptours naar Maastricht.
Daar kunnen we over de wekelijkse markt slenteren of een korte historische wandeling doen . Enkele bezienswaardigheden bekijken en genieten van de sfeervolle binnenstad.

Vrijdag 4/10/2019
The Great Pretenders