KALENDER

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die reeds gepland staan. Meer details per activiteit zoals tijdstip en plaats van afspraak, te contacteren persoon, inschrijvingen en andere bijkomende info vind je steeds op de kalender die je persoonlijk ontvangt.

Vrijdag  29/11/2019                                           Beerzel: etentje                                    Deze avond kunnen we genieten van een gezellig etentje Brasserie ‘Iverans’ 

Zaterdag  30/11/2019                                       Oberhausen: kerstmarkt
Beleef deze keer magische momenten in en rond het grootste winkelparadijs van Europa! Kerstinkopen kan je doen in het feestelijk versierde winkelcentrum of opéén (op één) van de 3 buitenkerstmarkten.

Zondag  01/12/2019                                            Bierbeek: wandeling
In Bierbeek is het heerlijk wandelen. Je kan genieten van het landschap en het natuurschoon van deze streek.

Vrijdag  06/12/2019                                            Haacht: Verjaardagsconcert
Ter gelegenheid van het 25 jarig muzikantschap van Jeroen Moons treden 4 muziekverenigingen, waar hij dirigent is samen op. Het is een gevarieerd programma met wel 100 muzikanten op het podium.

Zaterdag  07/12/2019                                          Herselt: YE Vagabonds (Irl)          Vandaag “frisse jonkies uit Ierland met oude Ierse songs! Een kennismaking met een groep die zijn plaats heeft veroverd in de Dublinse scène. De Ierse traditie op zijn best.

Zondag  08/12/2019                                              Rotselaar: Wandeling
Vandaag heeft Robby voor ons een wandeling uitgestippeld door de natuur in Rotselaar. Denk aan aangepast schoeisel! Soms kan het hier en daar wat drassig zijn.

Vrijdag  13/12/2019                                               Langdorp: Ierse pub
Vandaag trekken we naar de bekende toffe Ierse pub “Dubh-linn” voor een gezellige babbel…

 Zaterdag  14/12/2019                                           Aarschot: Winter Rumble
In de verwarmde tent op de grote markt in Aarschot treden vandaag Little Jimmy, Jimbows, The Flycatchers en Well Well Well op. Inkom gratis.

 Zondag  15/12/2019                                               Aarschot: kerstshow la Contessa
De changing Ladies geven vandaag weer het beste van hunzelf. Ze vergasten ons ook nog op enkele live optredens van verschillende zangers.

 Vrijdag  20/12/2019                                               Tremelo: bowling
Voor ieder wat wils, tegen 9 km/uur of tegen 30 km/uur.  Af en toe worden de goten ook eens gekuist, of maken we komaf met alle kegels. Je kan kiezen of je 1, 2 of zelfs 3 spelletjes meespeelt.Ook niet-bowlers zijn welkom om te supporteren en mee voor ambiance te zorgen….

 Zaterdag  21/12/2019                                              Duras: kerstmagie
In en rond het kasteel worden we ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Tijdens onze wandeling doorheen het indrukwekkend kasteel genieten we van hemelse muziek en verrassende theaterstukjes. Achter elke hoek schuilt iets onverwachts. De animatie komt uit de kerstmuts van regisseur Luc Stevens.Eventueel kunnen we nadien afzakken naar Sint-Truiden en daar genieten van Sint-Truiden by lights.

 Zondag  22/12/2019                                                Aarschot : La Contessa
We heten onze proefleden en onze leden hartelijk welkom vanaf 14u30. We kunnen dan rustig elkaar wat leren kennen, de werking van onze vereniging uitleggen en een gezellig babbeltje doen. Nadien overlopen we de activiteiten van de volgende maand en kan je leuke ideeën aanbrengen voor de volgende maanden. Kom je wat later… geen probleem. Vraag even waar ’t Vervolg zit want boven de zaak is een zaaltje.

 Vrijdag  27/12/2019                                                Lier: Kersstallentocht
Op een unieke manier de Kerstsfeer opsnuiven.We starten in de pop-up herberg in de gebouwen van de voormalige tekenacademie op de Vismarkt in Lier. Nadien voert de oude pakmobiel van Ambiance op Wielen ons doorheen de historische Lierse binnenstad. We passeren langs sfeervolle kerststallen en opmerkelijke oude gebouwen. 

Zaterdag  28/12/2019                                 Wezemaal: wandeling Wijngaardberg
Guy neemt ons mee voor een wandeling naar de Wijngaardberg. Zorg voor aangepast schoeisel.

Zondag  29/12/2019                                                Herselt: kerstkroeg                            De kerstkroeg van Herselt, opgesteld op de parking naast de kerk, is, met zijn gezellige originele inrichting, zonder twijfel een bezoekje waard. Opbrengst gaat steeds naar goede doelen, waarover info in het inkomsas. Enthousiaste vrijwilligers zorgen ieder jaar weer voor verse dagsoep en verse cake…

 Dinsdag  31/12/2019                                                     Werchter: Oudjaar
Oudejaarsparty georganiseerd door ’t Vervolg in De Wal in Werchter. Deze avond brengen we samen door in een feestelijke sfeer, lekker tafelen met muziek en ambiance.  Dit jaar mogen ook vrienden, kennissen… mee komen feesten.

VOORUITBLIK                                    vooruitblik

 Vrijdag 10 januari 2020: ‘Imagine No Lennon’
In deze muzikale show zetten artiesten zoals Jean Bosco Safari, Ben Crabbé, Steven Mintjes, Marco Rosso en David Piedfort hun tanden in het uitgebreide oeuvre van John Lennon. Ze brengen een show opgebouwd rond ‘Give Peace a Chance’, ‘All you need is Love’, ‘Revolution’, ‘Power to the People’ en alle andere hits van Lennon’s hand en gitaar.